Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čaban aši

fotka Čaban aši
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čaban aši:

800 g skopového plecka  | 300 g rýže  | 4 cibule  | 100 g másla  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Čaban aši:

Maso odblaníme, zbavíme tuku, nakrájíme na kousky a zalijeme jen takovým množstvím vody, aby bylo potopené. Vaříme pod pokličkou doměkka. Když je maso měkké, vývar přecedíme a vložíme do něj předem uvařenou rýži. Uvedeme do varu, přidáme skopové maso, celé oloupané cibule a ochutíme solí a pepřem. Vaříme ještě 10 minut, pak cibuli vyjmeme, rýži s masem dobře promícháme a omastíme rozehřátým máslem.


Fotky receptu Čaban aši:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čaban aši
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !