8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čalamáda s ředkvičkami a zelím

fotka Čalamáda s ředkvičkami a zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Čalamáda s ředkvičkami a zelím:

0.5 kg zelí  | 0,5 kg ředkviček  | 250 g rajčat  | 250 g okurek  | 0,5 kg papriky  | 8 lžic soli  | Nálev:  | 1 deko  | 200 ml oleje  | 1 l vody  | 650 g cukru

Postup přípravy receptu Čalamáda s ředkvičkami a zelím:

Zelí, rajčata, okurky, papriky a především ředkvičky důkladně opláchneme. Každý druh zeleniny ve stejném poměru nakrájíme, osolíme 8 lžícemi soli a promícháme. Vzniklou čalamádou naplníme zavařovací sklenice. Zalijeme nálevem a necháme hodinu odležet. Následně sterilujeme při teplotě 70–75 stupňů Celsia 10 minut


Fotky receptu Čalamáda s ředkvičkami a zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čalamáda s ředkvičkami a zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !