8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní kompot

fotka Podzimní kompot
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 57

Použité suroviny receptu Podzimní kompot:

1 kg švestek  | 1 kg hrušek  | 1 kg jablek  | 2O0 g jeřebin  | 200 g hroznového vína  | 50 g cukru  |  kyselina citronová  | 350 g cukru  | 1 l vody

Postup přípravy receptu Podzimní kompot:

Očištěné, vypeckované, oloupané a jádřinců zbavené plody namočíme do studené vody s troškou kyseliny citrónové.

Potom skládáme do čistých sklenic - jablka a hrušky můžeme prokládat jeřabinami nebo hroznovým vínem. Zalijeme nálevem. Uzavřeme víčky.

Při teplotě 85 stupňů sterilujeme 25 minut.


Fotky receptu Podzimní kompot:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podzimní kompot
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !