Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampióny v octě

fotka Žampióny v octě
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Žampióny v octě:

2 kg žampionů  | 10 ks cibule  | 4 kuličky nového koření  | 500 ml vody  | 2 ks bobkového listu  | 6 kuliče pepře  | 500 ml octa

Postup přípravy receptu Žampióny v octě:

Houby opereme a 3 minuty povaříme v mírně osolené vodě (blanšírování). Ocedíme a dáme vychladnout.

Svaříme vodu s octem, solí a kořením, necháme vychladnout a tímto nálevem zalijeme žampióny, které jsme narovnali do sklenic. Při olnění sklenic houby prokládáme oloupanou a nakrájenou cibulí.

Sklenice zavíčkujeme a žampióny v octě sterilujeme 30 minut při 95 °C.


Fotky receptu Žampióny v octě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampióny v octě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !