Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné křenky

fotka Zelné křenky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 50

Použité suroviny receptu Zelné křenky:

600 g zelných listů  | špetka soli  | asi 300 g křenu  | nálev:  | 1 l vody  | 250 ml octa  | 100 g pískového cukru  | 1 lžíce soli

Postup přípravy receptu Zelné křenky:

Zelnou hlávku rozebereme na jednotlivé listy a ve slané vodě povaříme asi 4 minuty. Potom je nakrájíme na pruhy 6-8 cm široké. Na pruhy dáme kopeček nastrouhaného křenu a zabalíme. Rolky urovnáme do sklenic a zalijeme teplým nálevem. Uzavřeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 stupňů. Zelné křenky podáváme k uzenému masu, ovaru apod.


Fotky receptu Zelné křenky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné křenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice