Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čanachi z Gruzie

fotka Čanachi z Gruzie
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čanachi z Gruzie:

500 g tučnějšího skopového  | 500 g rajčat  | 500 g brambor  | 5 lilků  | 5 cibulí  | 10 celých pepřů  |  lžička papriky  | 2 lžíce sekané natě koriandru  | 1 lžíce bazalky  | 200 ml pomerančové šťávy  | 25 g tuku

Postup přípravy receptu Čanachi z Gruzie:

Množství je asi pro 5 osob a každou porci můžeme připravit zvlášť v nevelké keramické misce s pokličkou. Maso rozdrobíme na 5 kusů a vložíme na dno nádoby, na něj nakrájenou cibuli, čtvrtky brambor, celá rajčata a podélně rozřízlé a osolené lilky. Kažkou vrstvu přitom posypeme uvedeným kořením, na to vše dáme tuk nebo máslo, zalijeme rajčatovou šťávou, přikryjeme pokličkou a vložíme do středně vyhřáté trouby a dusíme 1,5 až 2 hodiny.


Fotky receptu Čanachi z Gruzie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čanachi z Gruzie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !