Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřest francouzský

fotka Chřest francouzský
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chřest francouzský:

1 sklenice chřestu  | 1 smetana na šlehání (na vaření)  | 1 žloutek  | 4 plátky šunky  |  tvrdý sýr vcelku nebo nastrouhaný  |  kousek másla  |  chléb  |  sůl

Postup přípravy receptu Chřest francouzský:

1. Chřest zbavíme vody a rovnoměrně rozdělíme na pět dílů. každý díl pak zabalíme do plátku šunky a položíme vedle sebe do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem.
2. Ve smetaně rozšleháme žloutek a sůl a zalijeme chřest.
3. Necháme v troubě zapéct, než smetana nebude téct, když se mísa nakloní. K závěru posypeme nastrouhaným sýrem a ještě krátce zapečeme.
4. Podáváme samotné jako předkrm nebo s chlebem jako lehkou večeři.
5. Vhodnou přílohou je také ledový salát.


Fotky receptu Chřest francouzský:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest francouzský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !