Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest se sýrovou omáčkou

fotka Chřest se sýrovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chřest se sýrovou omáčkou :

1 kg bílého chřestu  | 1 kg zeleného chřestu  |  sůl  |  cukr  | 1 lžíce másla  | 300 ml smetany  | 100 g gorgonzoly  | 50 g strouhané goudy  | 50 ml bílého vína  |  strouhaný muškátový oříšek  |  pepř  |  paprika  | 600 g krůtích prsou  | 2 lžíce škrobové moučky  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Chřest se sýrovou omáčkou :

Chřest omyjeme a oloupeme. Stonky nakrájíme na kousky. Bílý chřest povaříme ve slané vodě s trochou cukru a másla. Zelený přidáme až po 5 minátách a povaříme je společně. Na omáčku rozehřejeme smetanu s gogonzolou a strouhanou goudou a pak ji zjemníme vínem a ochutíme. Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Sůl smícháme s pepřem, paprikou a škrobem a maso v této směsi obalíme. Pak je opečeme na oleji a podáváme s chřestem a omáčkou.


Fotky receptu Chřest se sýrovou omáčkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest se sýrovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !