Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cibulářské maso

fotka Cibulářské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Cibulářské maso:

600 g libového vepřového masa  | 2 větší cibule  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  mletá sladká paprika  |  mletý pepř  |  hladká mouka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Cibulářské maso:

Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme a pokropíme olejem. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka. Mezitím v rendlíku vytřeném olejem podusíme cibuli krájenou na kruhy - 10 minut. Měkké maso z tlakového hrnce vyjmeme. Do koncentrované šťávy z masa vmícháme rajčatový protlak a lžíci mouky rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme a dochutíme. Maso, upravenou šťávu a dušenou cibuli promícháme a podáváme.


Fotky receptu Cibulářské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cibulářské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !