Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Citrónová panenka

fotka Citrónová panenka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Citrónová panenka:

500 g vepřové panenky  |  sůl  |  drcený pepř  | 1 lžíce oleje  | 1 citrón  | 2 lžíce červeného vinného octa  | 5 lžic olivového oleje  | 1 svazek rokety  | 1 svazek ředkviček

Postup přípravy receptu Citrónová panenka:

1. Maso omyjeme a osuší­me, osolíme a obalíme v pepři. Opékáme ze všech stran na oleji 8-10 min., při­tom dbáme, aby se pepř nepřipálil. Panenku zabalíme do alobalu.

2. Citron omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Krátce podusíme ve vypečené šťávě a vyjmeme.

3. Vypečenou šťávu rozředí­me octem a olejem, osolíme a trochu opepříme.

4. Roketu omyjeme, osušíme a natrháme na kousky velikos­tí sousta. Ředkvičky omyjeme a rozpůlíme. Zeleninu upraví­me na mísu. Přidáme nakráje­nou panenku a ozdobíme plátky citronu.

Přelijeme omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Citrónová panenka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citrónová panenka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !