Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Divoký králík na houbách

fotka Divoký králík na houbách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Divoký králík na houbách :

1 divoký králík  | 1 mrkev  | 1 petržel  |  kousek celeru  |  sůl  | 1 cibule  | 200 ml bílého vína  | 4 - 5 bobkových listů  | 150 g másla  |  hladká mouka  | 200 ml zakysané smetany  |  houby  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Divoký králík na houbách :

Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme do vařící vody a povaříme. Potom vodu slijeme a maso necháme odkapat. Kořenovou zeleninu a vetší cibuli pokrájíme nadrobno a zalijeme vodou. Necháme trochu ohřát, vložíme králíka, osolíme, přilijeme bílé víno, přidáme bobkový list a uvaříme doměkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vývarem z králíka a propasírujeme. Přidáme kysanou smetanu, dušené houby a okyselíme citrónovou šťávou. Podusíme doměkka.


Fotky receptu Divoký králík na houbách :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Divoký králík na houbách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !