Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dračí lečo

fotka Dračí lečo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dračí lečo:

100 g cibule  | 150 g zelené papriky  | 150 g rajčat  | 150 g klobásy  | 100 g hub  | 60 g hrášku  | 50 g uzené slaniny  | 8 křepelčích vajec  | 1 lžička sladké papriky  | 1 stroužek česneku  |  sůl  | špetka pálivé papriky

Postup přípravy receptu Dračí lečo:

Cibuli nasekáme na drobno, taktéž rajčata a papriku nakrájíme na proužky. Klobásu spaříme, oloupeme a taktéž nakrájíme. V osolené vodě uvaříme na tvrdo křepelčí vajíčka. Česnek rozmačkáme a hrášek rozmrazíme nebo pokud máme ještě v luscích (lepší) tak vylouskáme. Na pánvi osmažíme nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme papriku, osolíme a osmažíme pět minut. Odstavíme, zasypeme mletou paprikou, zalijeme cca 100 ml vody, vrátíme na oheň a vaříme až do vyvaření vody. Přidáme nakrájené houby, hrášek, česnek, rajčata, křepelčí vejce a klobásu. Vše ještě 5 až 10 minut podusíme.



Fotky receptu Dračí lečo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dračí lečo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !