Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dušený bažant

fotka Dušený bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušený bažant:

1 bažant  | 100 g uzené slaniny  | 1 menší cibule  | 100 g másla  | 1 bobkový list  |  celý černý pepř  |  tymián

Postup přípravy receptu Dušený bažant:

Bažanta vykucháme, dobře omyjeme zvenku i zevnitř, prsa a stehna protkneme uzenou slaninou a osolíme. Na pekáči zpěníme na másle na holečka nakrájenou cibuli a na tento základ vložíme bažanta prsíčky dolů. Přidáme koření a dusíme v troubě. Během dušení podle potřeby podléváme. Nahonec ho zalijeme sťávou, ve které jsme ho dusili, potřeme máslem a necháme bez pokličky zčervenat. Změklého bažanta vyjmeme a rozkrájíme na porce, ty zalijeme šťávou a podáváme s opékanými bramborami nebo s rýží.


Fotky receptu Dušený bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !