Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený vepřový ocásek

fotka Dušený vepřový ocásek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušený vepřový ocásek:

4 ks vepřové ocásky  | 2 lžíce oleje  | 1 směs koření na vepřové maso  | 1,5 dl vepřového vývaru  | 2 ks mrkve  | 1 ks vodnice  | 2 ks cibule  | 1/4 ks celeru  | 4 ks brambory  | 2 ks morkové kosti  |  sůl  |  pepř  |  bobkový list  |  hřebíček  |  sekaná petrželka

Postup přípravy receptu Dušený vepřový ocásek:

Vepřové ocásky posypeme kořením a opečeme. Stříkneme vývarem. Přidáme očištěnou, pokrájenou zeleninu a cibuli. Vydlabeme morek z kostí, pokrájíme a dáme k masu a zelenině. Osolíme, opepříme a přikryté dusíme s bobkovým listem a hřebíčkem v troubě 40 minut. Hotové posypeme petrželkou a podáváme s chlebem.


Fotky receptu Dušený vepřový ocásek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený vepřový ocásek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles