Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fazole s kysaným zelím a masem

fotka Fazole s kysaným zelím a masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fazole s kysaným zelím a masem:

1 lžíce hladká mouka  | 250 g kysané zelí  | 3 lžíce sádlo  | 125 ml kysaná smetana  | 250 g vepřový bůček  | 1 ks cibule  | 400 g fazole  | podle chuti: česnek a sůl

Postup přípravy receptu Fazole s kysaným zelím a masem:

Fazole si den předem namočíme do studené vody.

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.

Fazole slijeme, zalijeme čistou vodou a společně s masem uvaříme do měkka.

Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Zelí pokrájíme na menší kousky.

Na sádle zpěníme cibulku, zelí na ní podusíme, do udušeného zelí vmícháme vařené fazole s masem, osolíme a ochutíme podle potřeby česnekem.

Ve smetaně rozmícháme mouku, přilijeme k fazolím a masu a ještě dobře povaříme.



Fotky receptu Fazole s kysaným zelím a masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole s kysaným zelím a masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !