Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fazolová polévka s čerstvým zelím

fotka Fazolová polévka s čerstvým zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fazolová polévka s čerstvým zelím:

250 g bílých fazolí  | 100 g libovější anglické slaniny  | 1 malá cibule  | 250 g bílého zelí  | 1 stroužek česneku  |  špetka tymiánu  | 1 bobkový list  | 1 l vývaru  |  mrkev  | 1 malý pórek  |  kousek celeru  | 2 brambory  |  sůl  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Fazolová polévka s čerstvým zelím:

Kostičky slaniny osmahneme ve větším hrnci. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené bílé zelí. Vše zalijeme vývarem, přidáme předem namočené nebo předvařené fazole, prolisovaný česnek, tymián a bobkový list. Asi po půl hodině přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a celer, na malé kostky nakrájené brambory a na tenká kolečka nakrájený pórek. Polévku osolíme a vaříme ještě ai půl hodiny. Nakonec do polévky přidáme nadrobno nakrájenou petrželku.


Fotky receptu Fazolová polévka s čerstvým zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolová polévka s čerstvým zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !