Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fenykl v šunkových závitcích

fotka Fenykl v šunkových závitcích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Fenykl v šunkových závitcích:

2 velké hlízy fenyklu  | 2 lžíce citronové šťávy  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: mletý muškátový oříšek  | 1 špetka cukru  | 8 plátků šunky  | 4 žloutky  | 1/8 l mléka  | 50 g tvrdého sýra  | 40 g másla  | 3 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Fenykl v šunkových závitcích:


Fenykl očistíme, rozdělíme na čtvrtky a zakapeme citronovou šťávou. Svaříme litr vody se solí, pepřem, muškátem a cukrem. Kousky fenyklu v ní asi pět minut povaříme. Necháme ho dobře okapat.
Spodní části fenyklových čtvrtek obalíme plátky šunky. Vymastíme mělkou formu a pokapeme ji těmito závitky. Žloutky rozmícháme v mléce, dochutíme solí a muškátem. Touto směsí fenykl zalijeme. Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou a povrch posypeme. Poklademe jej i vločkami másla. Pečeme v předehřáté troubě (150 °C) přibližně půl hodiny.


Fotky receptu Fenykl v šunkových závitcích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fenykl v šunkových závitcích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !