Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Filet Gisela

fotka Filet Gisela
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Filet Gisela:

750 g vepřové filety  |  rozdrolenou majoránku  | 250 g prorostlá slaniny  |  petržel  |  rajčata  | 1 žloutek  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžíce octa  | 1 lžíce soli, pepře  | 125 ml salátový olej  | 2 lžíce jogurtu  | 2 středně velká rajčata  | 1-2 na tvrdo uvařená vejce  | 1 nakládaná okurka  | 1 lžíce rozemletých bylinek

Postup přípravy receptu Filet Gisela:

750 g vepřových filet omyjeme, osušíme, a odstraníme blány a šlachy, okořeníme. 250 g prorostlá slaniny nakrájíme na plátky, položíme na maso, dáme do ohnivzdorné formy a tu vložíme na rošt do předem vyhřáte trouby asi 225°C na 30 - 35 minut, hotové maso necháme vychládnout, nakrájíme na plátky, upravíme na mísu. |Ozdobíme to nakrajenymi rajčaty a petrželkou. Připravíme štávu 1 žloutek, 1 lžíce hořčice, a lžíce octa, 1 lžíce soli, pepře ušleháme do husté hmoty pomalu 125 ml salátového oleje vyšleháme, vmícháme 2 lžíce jogurtu, 2 středně velká rajčata omyjeme, osušíme, rozpůlíme a očistíme. 1-2 natvrdo uvařené vejce olopeme, nakládany okurek nakrájíme na kostičky a spolu s 1 lžící rozemletých bylinek vmícháme do štávy a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Filet Gisela:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filet Gisela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků