Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Flambované vepřové karé

fotka Flambované vepřové karé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Flambované vepřové karé:

2 ks jablka kyselá  | dle chuti: sůl a pepř mletý  | 250 ml smetana  | dle chuti: rozmarýn  | 2 ks cibule  | 700 g karé vepřové  | 4 lžíce calvados  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Flambované vepřové karé:

Karé ořežeme a potom ho ze všech stran osolíme, opepříme a podle chuti ho obalíme v sušeném rozmarýnu. V pánvi karé na rozpáleném tuku ze všech stran opečeme, potom snížíme oheň a pak maso asi 15 minut opékáme. Vyjmeme ho a zabalíme do alobalu a necháme ho ve vyhřáté troubě ( 75 st. ). Cibule pokrájíme na proužky, jablka na plátky. Na oleji cibuli a jablka orestujeme, nakonec osolíme a opepříme. Do pánve vložíme zpátky karé, pokapeme ho calvadosem a zapálíme a flambujeme. Plamen uhasíme smetanou, omáčku promícháme, necháme jednou vzkypět, osolíme, opepříme. Jednotlivé porce masa podáváme s kroketami.


Fotky receptu Flambované vepřové karé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Flambované vepřové karé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !