Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Formanské řízky

fotka Formanské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Formanské řízky:

500 g vepřového karé  | 150 g uzeného sýra  | 150 g klobásy  | 3 vejce  |  hořčice  |  hladká mouka  |  strouhanka  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Formanské řízky:

Z masa nakrájejte čtyři stejně silné plátky, které podélně rozkrojte tak, aby vznikla kapsa. Řízky naklepejte, osolte a opepřete. Sýr nastrouhejte, dvě vejce uvařte natvrdo, oloupejte a spolu s klobásou nakrájejte na kolečka. Masové kapsy potřete z vnitřní strany hořčicí, posypejte sýrem, přidejte pár koleček klobásy, vejce a opět posypejte sýrem. Takto plněné řízky uzavřete a okraje sklepejte paličkou na maso. Každý řízek obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Pokud vám zbyl sýr, můžete ho přimíchat do strouhanky. Smažte na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou brambory.


Fotky receptu Formanské řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Formanské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !