Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Frankfurtská telecí pečeně

fotka Frankfurtská telecí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Frankfurtská telecí pečeně:

500 g telecí kýty  | 120 g párků  |  tuk na opečení  |  sůl  |  kmín  | 10 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Frankfurtská telecí pečeně:

Telecí kýtu omyjeme, částečně odblaníme a protkneme ji ve směru vláken nakrájenými párky. Takto připravené maso osolíme a na rozehřátém tuku opečeme. Po chvilce podlijeme vodou a nejdříve pod pokličkou dusíme asi 15 - 20 minut. Pak maso dáme do trouby, posypeme kmínem a pečeme bez pokličky za občasného podlévání vodou a přelévání výpekem. Hotové upečené maso vyjmeme a šťávu zaprášíme hladkou moukou. Promícháme a necháme zezlátnout, pak podlijeme a dobře povaříme. Maso dáme do šťávy prohřát, přidáme nakrájené párky a podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Frankfurtská telecí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Frankfurtská telecí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !