Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi di patate asparagi e prosciutto

fotka Gnocchi di patate asparagi e prosciutto
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:

600 g bramborové noky  | 10 ks čerstvý zelený chřest  | 100 g pražská šunka  |  čerstvé máslo  | hrst sýr parmezán  |  sůl

Postup přípravy receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:

Oloupeme zelený chřest a dáme vařit na 4 minuty do osolené vody s čerstvým máslem. Vařený chřest pokrájíme na čtvrtky a dáme pomalu opékat na rozpuštěném másle (oříšek) spolu s pražskou šunkou nakrájenou na velké kostky. Jakmile šunka začne zlátnout, přidáme vařené bramborové noky, osolíme a přidáme nastrouhaný sýr parmazán. Vše podlijeme vývarem z chřestu (1 menší naběračka) a na prudkém ohni téměř vyvaříme. Noky nesmí plavat v omáčce.


Fotky receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi di patate asparagi e prosciutto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !