Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaná drůbeží játra

fotka Grilovaná drůbeží játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Grilovaná drůbeží játra:

250 g drůbežích jater  | 2 plátky celeru  |  sůl,mletý pepř,mletý zázvor,tymián  | 8 velmi tenkých plátků anglické slaniny  | 1/2 kompotové sklenice meruněk

Postup přípravy receptu Grilovaná drůbeží játra:

Játra necháme rozmrazit. Oloupaný očištěný celer necháme prudce vařit v osolené vodě 3 minuty. Pak vyjmeme, necháme prochladnout a nakrájíme na 4 cm silné plátky. Játra pak propláchneme, osušíme, okořeníme a balíme do tenkých plátků slaniny a prokládáme při napichování na grilovací jehlu celerem a meruňkami. Nejlepší chuť získávají játra, pečeme-li je na otevřeném grilu asi 6 minut. V této době je asi 2x obracíme. Drůbeží játra osolíme až naposled.


Fotky receptu Grilovaná drůbeží játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaná drůbeží játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !