Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Grilovaná drůbeží játra

fotka Grilovaná drůbeží játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Grilovaná drůbeží játra:

250 g drůbežích jater  | 2 plátky celeru  |  sůl,mletý pepř,mletý zázvor,tymián  | 8 velmi tenkých plátků anglické slaniny  | 1/2 kompotové sklenice meruněk

Postup přípravy receptu Grilovaná drůbeží játra:

Játra necháme rozmrazit. Oloupaný očištěný celer necháme prudce vařit v osolené vodě 3 minuty. Pak vyjmeme, necháme prochladnout a nakrájíme na 4 cm silné plátky. Játra pak propláchneme, osušíme, okořeníme a balíme do tenkých plátků slaniny a prokládáme při napichování na grilovací jehlu celerem a meruňkami. Nejlepší chuť získávají játra, pečeme-li je na otevřeném grilu asi 6 minut. V této době je asi 2x obracíme. Drůbeží játra osolíme až naposled.


Fotky receptu Grilovaná drůbeží játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaná drůbeží játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !