Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Guláš z hovězího srdce

fotka Guláš z hovězího srdce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Guláš z hovězího srdce:

600 gramů hovězího srdce  | 60 gramů oleje  | 3 cibule  | 2 lžíce mleté papriky  | 100 gramů hladké mouky  | 150 ml vody  |  sůl, pepř, mletý kmín

Postup přípravy receptu Guláš z hovězího srdce:

V tlakovém hrnci na rozpáleném oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme papriku, na kousky nakrájené srdce a dusíme ve vlastní šťávě. Až se šťáva vypaří, přidáme pepř a kmín. Zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme již v uzavřeném tlakovém hrnci asi 15 minut. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Guláš z hovězího srdce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš z hovězího srdce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !