Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hermelínové kuře

fotka Hermelínové kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hermelínové kuře:

1 kuře  |  sůl  |  pepř  |  grilovací koření  | 2 hermelíny  | 250 ml kysané smetany  | trochu mléka

Postup přípravy receptu Hermelínové kuře:

Kuře rozčtvrtíme a jednotlivé kousky osolíme, opepříme, popř. okořeníme nějakým kořením na kuřecí maso (např. Zlaté kuře). Kuřecí čtvrtky rozložíme na pekáč. Hermelín nakrájíme na plátky, kterými poklademe jednotlivé kousky kuřete. Potom smícháme zakysanou smetanu s troškou mléka a maso tím pěkně polijeme. Pekáč dáme do trouby a zakryté pečeme, dokud maso nezměkne (asi 1 hodinu). Potom ještě asi 10 minut necháme v troubě odkryté dopéci. Podáváme s hranolkami, vařenými bramborami nebo dušenou rýží.




Fotky receptu Hermelínové kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelínové kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !