Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí carpaccio

fotka Hovězí carpaccio
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Hovězí carpaccio:

4 medailonky svíčkové  | 80 g rucoly  |  olivový olej  |  drcený pepř  |  ocet  |  šťáva z limetky  |  sůl  | 10 cherry rajčátek  | 50 g sýra Gran Moravia

Postup přípravy receptu Hovězí carpaccio:

Rukolu opláchneme a necháme okapat. Na pracovní desku natáhneme 30 cm potravinářské fólie. Na ni položíme medajlonek masa, zakryjeme druhým kusem fólie a opatrně, hladkou stranou paličky rozklepeme.
Na dno talíře rozdělíme listy rukoly, pokapeme je olivovým olejem s octem. Z masa stáhneme horní fólii a opatrně ho se spodní fólií obrátíme na salát. Fólii poté sloupneme.
Osolíme, opepříme a doplníme opláchnutými překrájenými rajčátky a hoblinkami sýra.


Fotky receptu Hovězí carpaccio:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí carpaccio
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !