Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře ala jang kuej-fej

fotka Kuře ala jang kuej-fej
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Kuře ala jang kuej-fej:

350 g kuřecího masa z horní strany křídel  | 1 lžička mletého cukru  | 1 lžička sójové omáčky  | 1 lžíce ovocné pálenky  | 2 lžíce nakrájených bambusových výhonků  | 1 lžíce sušených hub  |  půl šálku sherry  | 1 lžička sójové mouky  | 1 lžíce vody  |  celá cibule  |  špetka mletého zázvoru  |  půl šálku vývaru  |  vepřové sádlo

Postup přípravy receptu Kuře ala jang kuej-fej:

Nejdříve spaříme maso vařící vodou. Do hluboké pánve dáme dvě polévkové lžíce vepřového sádla a cukr. Když začne cukr karamelizovat, přidáme nakrájené kuřecí maso a trochu opečeme. Potom přidáme pálenku, sójovou omáčku, nepokrájenou cibuli, zázvor a polévkový vývar. Na mírném ohni povaříme 15 minut, potom vyndáme cibuli a nalijeme sherry, přidáme předem ve vodě uvařené houby a bambusové výhonky pokrájené na kostičky. Znovu povaříme, nakonec přidáme zálivku a mícháme, dokud toto velmi aromatické jídlo nezhoustne.


Fotky receptu Kuře ala jang kuej-fej:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře ala jang kuej-fej
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !