Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí maso Wellington

fotka Hovězí maso Wellington
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí maso Wellington:

300 g mraženého lístkového těsta  | 1 kg hovězí roštěnky  | 2 lžíce oleje  | 150 g prorostlé slaniny  | 1 svazek mladé cibulky  | 300 g žampiónů  | 20 g másla  | 1 svazek petrželky  | 1 stroužek česneku  |  sůl  |  pepř  | l vejce  | trochu mléka

Postup přípravy receptu Hovězí maso Wellington:

Lístkové těsto necháme rozmrazit, mezitím maso omyjeme, osušíme, popřípadě odstraníme tučné části. Na sporáku rozpálíme pánev s olejem a necháme na něm maso zprudka opéci po všech stranách (asi 10 minut). Potom maso zabalíme do alobalu a necháme odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Slaninu a cibuli podusíme, žampióny očistíme, omyjeme, nakrájíme na tenké plátky a s máslem také podusíme. Petržel omyjeme, osušíme, zbavíme stonků a nasekáme najemno. Česnek oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Maso vyndáme z alobalu a posypeme solí a pepřem. Ke slanině s cibulí přidáme žampióny, petrželku, česnek a dochutíme soli a pepřem. Oddělíme žloutek od bílku. Lístkové těsto rozválíme do čtverce tak velkého, aby se do ně dalo zabalit maso i s náplní. Okraje těsta potřeme bílkem. Část náplně dáme doprostřed těsta, maso položíme na ni a druhou část náplně položíme na maso. Vše zabalíme do lístkového těsta a okraje pevně přitiskneme. Aby pára mohla při pečení unikat, nařízneme v těstě několik otvorů. Plech vypláchneme studenou vodou a položíme na něj těsto s masem spojenými okraji dolu. Žloutek rozkvedláme s mlékem a potřeme jím povrch těsta. Pečeme, dokud těsto pěkně nezezlátne. Příloha: zelený hrášek nebo chřest.


Fotky receptu Hovězí maso Wellington:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso Wellington
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !