Vložil: | Petulin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí na majonéze:
500 g hovězího masa
| 150 g majonézy
| 200 g cibule
| 50 g moravského bochníku
| pepř, sůl, máslo
| sýr
Postup přípravy receptu Hovězí na majonéze:
Hoězí zbavené šlach nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Plátky vyjmeme a vložíme do pekáčku či zapékací misky vymazané máslem. Zakryjeme vrstvou zesklovatělé cibbulky nakrájené na kolečka, polijeme majonézou a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme do měkka. Jako příloha jsou vhodné brambory
Fotky receptu Hovězí na majonéze:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!