Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí na mandlích a zázvoru

fotka Hovězí na mandlích a zázvoru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí na mandlích a zázvoru:

2 lžíce přepuštěného másla  | 1 zázvor  | 2 lžíce mandlového oleje  | 100 g mandlových lupínků  | 500 g hovězího zadního  | 3 stroužky česneku  | 0,5 lžíce kari  |  sůl  |  pepř  |  šalotka

Postup přípravy receptu Hovězí na mandlích a zázvoru:

Šalotky očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Asi 5 cm kousek oddenku zázvoru oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Hovězí nakrájíme na medailonky a po krajích lehce nařízneme. Osolíme a opepříme je.
V pánvi rozpálíme máslo s olejem. Vsypeme do něj maso, šalotky s česnekem i zázvor a na prudkém ohni vše restujeme, maso otáčíme. Restujeme asi 5 - 7 minut. Ne déle, protože maso pak ztvrdne a musí se dusit. Během restování maso okořeníme kari kořením a vmícháme mandle.
Hovězí na mandlích a zázvoru ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže nebo pečené brambory.


Fotky receptu Hovězí na mandlích a zázvoru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí na mandlích a zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !