Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátky na způsob zvěřiny

fotka Hovězí plátky na způsob zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny:

700 g hovězího masa  | 60 g slaniny  | 1 cibule  | 1 mrkev  |  kousek celeru  |  sůl, pepř  | 1 lžička kremžské hořčice  | 1 lžíce rybízového džemu  | 1 dcl červeného vína  | 1 zakysaná smetana  |  olej  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny:

Půlku drobně krájené cibule zpěníme na oleji, přidáme na kostičky krájenou slaninu a osmažíme. Pak vložíme na menší plátky krájené a naklepané maso, osmažíme, osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme druhou půlku drobně krájené cibule, jemně strouhanou zeleninu,kremžskou hořčici, džem a dusíme doměkka. Do hotové šťávy přidáme víno a prověříme. Nakonec vmícháme smetanu a jen prohřejeme, již nevaříme.
Příloha: knedlík, rýže.


Fotky receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !