Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí s luskem

fotka Hovězí s luskem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hovězí s luskem:

250 g hovězího masa (kliška)  | 2-3 polévkové lžíce vinného octa  |  sůl  |  pepř  | 200 g mražených fazolových lusků(malých)  |  hladká mouka  |  voda  |  olej  | 1 bujón(hovězí vývar)

Postup přípravy receptu Hovězí s luskem:

Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji, poté zalijeme trochou vody a dusíme. Aby bylo maso měkké, můžeme také vařit v tlakovém hrnci. Dále přidáme fazolové lusky a bujón. Ještě přidáme vodu a dusíme dokud lusky nezměknou. Když jsou lusky měkké přidáme 2-3 lžíce vinného octa (šťáva k masu má být sladkokyselá), osolíme dle chuti a přidáme špetku pepře. Připravíme jíšku z vody a hladké mouky, kterou následně šťávu zahustíme. Poté ještě dusíme pod pokličkou. Podáváme nejlépe s brambory.


Fotky receptu Hovězí s luskem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí s luskem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !