Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí steaky na kari

fotka Hovězí steaky na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí steaky na kari:

600 g svíčkové  | 4 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička kari  | 2 lžíce medu  | 1 lžička cukru  | špetka pepře  | 1 lžíce řeřichy  | 1 cibule  | sklenka oleje  | špetka soli  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Hovězí steaky na kari:

Na oleji zpěníme kari, sojovou omáčku, med, cukr,
trochu pepře. Necháme vychladnout.
Plátky svíčkové jemně naklepeme a naložíme do zálivky.
Necháme 20 - 30 minut marinovat.
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme steaky a po obou
stranách je prudce 3 až 4 minuty opékáme.
Maso uvnitř by mělo být růžové. Maso osolíme a na
talíři ozdobíme natrhanou řeřichou, nebo čerstvou
petrželkou a na kroužky pokrájenou cibulkou.
Podáváme s vařenými brambory.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Hovězí steaky na kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí steaky na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !