Použité suroviny receptu Hovězí v celerové omáčce :
4 plátky hovězího masa
| 1 celer
| 1-2 cibule
| dle potřeby hladká mouka
| 1 kelímek smetany
| dle chuti kmín
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Hovězí v celerové omáčce :
Maso naklepeme osolíme, opepříme a okmínujeme. Orestujeme na rozpáleném oleji až se maso zatáhne. Přidáme najemno nastrouhaný celer s cibulí. Dusíme doměkka. Přilejeme vodu podle toho kolik chceme mít omáčky a zahustíme hladkou moukou se smetanou. Necháme povařit. Příloha - houskový knedlík .
Fotky receptu Hovězí v celerové omáčce :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!