Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí zapečené s fazolkami a nivou

fotka Hovězí zapečené s fazolkami a nivou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí zapečené s fazolkami a nivou:

300 g mletého hovězího  |  cibule  |  česnek  |  niva  | několik plátků eidamu  |  zmražené fazolky  | několik lžiček olivového oleje

Postup přípravy receptu Hovězí zapečené s fazolkami a nivou:

Na olivovém oleji osmahnout cibuli, přidat jsem i česnek na plátky a hovězí a jen tak na 5 minut orestovat. Pak opět lžička olivového na pekáček nebo zapékací mísu, vyložit hovězím a prokládat zmraženými fazolkami, nivou. Zapéct a na posledních 5 minut dát nahoru eidam.


Fotky receptu Hovězí zapečené s fazolkami a nivou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí zapečené s fazolkami a nivou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !