Použité suroviny receptu Hovězí závitky na červeném víně:
500 ml červené víno
| dle potřeby: sardelová pasta
| 500 g hovězí plátky
| nádivka:
| 2 ks paprika (zelená)
| 500 g bílá vinná klobása
Postup přípravy receptu Hovězí závitky na červeném víně:
Plátky hovězího dobře rozklepeme, lehce osolíme, opepříme a potřeme sardelovou pastou.
Připravíme si nádivku. Papriky očistíme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy a vymačkáme k nim náplň z bílých klobás. Nádivku důkladně promícháme a plníme jí hovězí plátky. Tvarujeme závitky.
Vyrobené závitky prudce opečeme na oleji a za stálého podlévání červeným vínem dusíme doměkka.
Podáváme přelité výpekem.
Fotky receptu Hovězí závitky na červeném víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!