Použité suroviny receptu Hovězí závitky s fazolkami a mrkví:
100 g mrkve
| 100 g zelených fazolek
| 600 g hovězích plátků
| sůl
| pepř
| 1 lžíce hořčice
| 4 plátky angl. slaniny
| 4 lžíce steril. křenu
| 2 lžíce oleje
| 375 ml vývaru
| 6 kostek Knorr Gulášových kostek
| 4 lžíce hotové jíšky
| 125 g Rama Cremefine Zakysaný krém
Postup přípravy receptu Hovězí závitky s fazolkami a mrkví:
Mrkev na nudličky povaříme v osolené vodě 1 min. a fazolky 2 min. Scedíme, propláchneme. Maso osolíme opepříme, potřeme hořčicí a obložíme slaninou. Navrch rozdělíme zeleninu a 1 lžíci křenu. Maso zavineme a omotáme nití. Na oleji maso zprudka opečeme, přilijeme vývar z masa a přidáme gulášové kostky. Dusíme 90 min. Pak závitky vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, vmícháme Ramu, osolíme a opepříme. Závitky přeléváme omáčkou.
Fotky receptu Hovězí závitky s fazolkami a mrkví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!