Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hráškový pudink s uzeným masem

fotka Hráškový pudink s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hráškový pudink s uzeným masem:

2 dl mléko  | 200 g čerstvý hrášek  | 80 g hrubá mouka  | 3 ks hrubá mouka  | 3 ks vejce  | 200 g vařené uzené maso  | 60 g tuk  | na ozdobu: petrželová nať  | podle potřeby: mouka na vysypání  | dle potřeby: tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Hráškový pudink s uzeným masem:

Na menším množství tuku udusíme čerstvě vyloupaný hrášek téměř doměkka.

Zbylý tuk vymícháme se žloutky a solí, smícháme s hráškem.

Uvařené a na kousky nakrájené uzené maso dáme do mléka a rozmícháme s hrubou moukou. K tomu přidáme tuhý sníh vymíchaný z bílků a lehce promícháme.

Dáme do vymaštěné a vysypané pudinkové formy, kterou přikryjeme a vaříme v páře nebo vodní lázni asi 40 minut.

Uvařený pudink vyklopíme, nakrájíme a posypeme petrželovou natí.



Fotky receptu Hráškový pudink s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hráškový pudink s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !