Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hruškové kuře

fotka Hruškové kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hruškové kuře:

4 lžíce brandy  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl a pepř mletý  | 1 sklenice kompot hruškový  | 50 g jádra ořechová  | 1 ks kuře  |  1 lžička omáčka worcesterská  | dle potřeby: máslo  | 4 lžíce smetana

Postup přípravy receptu Hruškové kuře:

Naporcované kuře osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme uležet v ledničce. Potom kuře ze všech stran zprudka osmahneme, potřeme máslem a dáme do zapékací misky, doměkka upečeme. Občas podlijeme a přeléváme vypečenou šťávou. Hrušky pokrájíme a rozmixujeme, hmotu ochutíme worcesterem, přidáme vypečenou šťávu z kuřete a smetanu a dobře promícháme. Do této omáčky vložíme kousky kuřete a prohřejeme, nasekané ořechy osmahneme na pánvi, sejmeme, zalijeme brandy, zapálíme a nalijeme na porce kuřete přelité hruškovou omáčkou.



Fotky receptu Hruškové kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškové kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !