Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Husí játra s jablky

fotka Husí játra s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Husí játra s jablky :

600 g husích jater  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 g másla  | 3 jablka  |  sůl  | 100 ml kořeněného vína  |  vývar (masox)

Postup přípravy receptu Husí játra s jablky :

Játra nakrájíme na řízky asi 1 cm vysoké, obalíme je v mouce a opečeme na horkém másle. Současně na másle podusíme jablka zbavená jádřinců a nakrájená na hrubé plátky. Opečená játra ze šťávy vyjmeme, šťávu zředíme trochou vývaru, osolíme, povaříme a dochutíme vínem. Játra obložíme plátky jablek a přelijeme přecezenou šťávou.


Fotky receptu Husí játra s jablky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husí játra s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !