Do kastrolku dáme propláchnutá prsíčka, přidáme kmín, řebíček a vaříme cca 40 min. Jáhly 2x spaříme horkou vodou a po té je propláchneme studenou vodou, zalijeme dvojnásobným množství vody a vaříme cca 20 min. Poté je přikryjeme pokličkou a necháme dojít. Na olivovém oleji spěníme cibulku a přidáme již rozmraženou zeleninu, přidáme kousek másla, promícháme a odstavíme. Prsíčka pokrájíme nadrobno a smícháme se zeleninou. Jáhly hojně osolíme a přidáme polévkové koření - dá tomu nezaměnitelnou chuť. Poté vložíme do zapékací misky a jáhlové rizotko prohřejeme v troubě při teplotě 200 st. C. cca 20 min. Vhodná příloha je okurkový salát.
Fotky receptu Jáhlové rizotko :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!