Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Japonské kostky

fotka Japonské kostky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Japonské kostky:

200 g hovězího masa  | 200 g vepřového masa  |  olej  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce cukru  | špetka zázvoru  | na zahuštění solamyl  | 2 lžíce rýžového vína  |  glutasol

Postup přípravy receptu Japonské kostky:

Maso nakrájíme na kostky 2 × 2 centimetry a dáme do vroucí vody narychlo uvařit. Poté rozehřejeme olej, vhodíme do něj kostky masa a zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku, cukr, zázvor, víno a glutasol. Nakonec dodáme solamyl pro zahuštění, necháme povařit a podáváme horké s rýží a zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Japonské kostky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonské kostky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !