Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jarní játrové placičky

fotka Jarní játrové placičky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jarní játrové placičky:

500 g vepřových jater  | 600 g vařených brambor  | 1 vejce  | dle potřeby strouhanka  | 1-2 mladé kopřivy  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Jarní játrové placičky:

Játra odblaníme, ume­leme je, přidáme vaře­né nastrouhané bram­bory, sůl, pepř, vajíčko a všechno varečkou řád­ně promícháme. Přidáme nadrobno na­sekané kopřivy a směs zahustíme strouhankou tak, aby držela pohro­madě. Děláme menší placič­ky, které pečeme na ro­zpáleném oleji 5 minut z každé straně.


Fotky receptu Jarní játrové placičky:

Jarní játrové placičky
Jarní játrové placičky
Jarní játrové placičky
Jarní játrové placičky
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Jarní játrové placičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !