Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jatýrka na rajčatech a šalvěji

fotka Jatýrka na rajčatech a šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jatýrka na rajčatech a šalvěji:

olej (nejlépe slunečnicový )  | 2 jemně pokrájené cibule  | 700 g kuřecích jater chlazených  |  sůl  | 2 PL grilovacího koření  | 8 KL ostrého kečupu  | 2 PL nasekané čerstvé kadeřavé petrželky  | 1 balení keříkových rajčat  | 4 středně velké bílé bagety (rozkrojené)  | 2 větvičky šalvěje

Postup přípravy receptu Jatýrka na rajčatech a šalvěji:

V pánvičce s vyšším okrajem rozpalte olej a nechte na něm zesklovatět cibulku. Přidejte játra a duste 7-10 minut doměkka, osolte, okořeňte, přimíchejte kečup a petrželku. Bagety překrojte na 2 půlky, každou ještě podélně rozřízněte a všechny části potřete oljem. Na spodní díly baget navršte játrovou směs, na ni dejte přepůlená rajčata a šalvějové lístky, přiklopte a dejte so trouby zapéct. Servírujte převázané tenkým provázkem.



Fotky receptu Jatýrka na rajčatech a šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jatýrka na rajčatech a šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !