Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jazyk s křenovou omáčkou

fotka Jazyk s křenovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jazyk s křenovou omáčkou:

600 g uvařeného oloupaného jazyka  | 500 ml vývaru (bujón)  | 200 ml smetany  | 70 g oloupaného křenu  | 50 g másla  | 50 g hladké mouky  |  olej na osmažení křenu  |  sůl  |  ocet  |  cukr

Postup přípravy receptu Jazyk s křenovou omáčkou:

Máslo rozpustíme, přidáme do něj mouku a necháme zpěnit. Pak zalijeme studeným vývarem, důkladně rozmícháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Omáčku vaříme asi 15 minut, pak přilijeme smetanu a vaříme dalších 10 minut. Potom z křenu odkrojíme asi 10 tenkých plátků, které pomalu usmažíme dozlatova na rozehřátém oleji a necháme okapat. Zbytek křenu jemně nastrouháme a vmícháme do omáčky. Dále do ní přidáme ještě cukr, ocet a sůl. Jazyk ohřejeme, nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, přilijeme omáčku, ozdobíme osmaženými plátky křenu a vše doplníme houskovým nebo špekovým knedlíkem.


Fotky receptu Jazyk s křenovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jazyk s křenovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !