MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí hřbet s bylinkami

fotka Jehněčí hřbet s bylinkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí hřbet s bylinkami:

1,2 kg jehněčího hřbetu  | 4 stroužky česneku  | 1 lžička soli  | trochu pepře  | 1 lžička tymiánu  | 1 lžička rozmarýnu  | 1 lžička sladké papriky  | 4 lžíce oleje  | 1,4 litru masového vývaru  | 500 g cibule  | 1/8 litru zakysané smetany

Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet s bylinkami:

Česnek oloupejte, nakrájejte na klínky. Ostrým nožem udělejte v mase otvory ve vzdálenosti 5 centimetrů od sebe. Do těchto otvorů vsuňte nakrájený česnek. Smíchejte sůl, koření a olej a potřete maso. Vložte do pekáče. Osmahněte při vysoké teplotě po dobu 10 minut a při nižší teplotě pečte dalších 30 minut. Postupně přilévejte masový vývar, aby dno bylo stále zalité. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostky a po osmahnutí přidejte. Pečeni nechte před nakrájením 10 minut odpočinout. Cibuli rozmačkejte se šťávou na kaši nebo v sítu prolisujte, povařte v hustou omáčku a ochuťte zakysanou smetanou.


Fotky receptu Jehněčí hřbet s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí hřbet s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !