Použité suroviny receptu Jehněčí kotletky po boloňsku:
8 jehněčích kotlet
| sůl, pepř
| 5 lžic oleje
| 100 g libové šunky
| 50 - 100 g taveného sýra
| 40 g másla
| na obalení:
| mouka
| strouhanka
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Jehněčí kotletky po boloňsku:
Vykostěné kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, ušlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji dozlatova. Hotové vyjmeme z pánve, necháme okapat a rozložíme na plech. Na každou kotletku dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra utřeného s máslem. Plech vsuneme do teplé trouby. Jakmile se sýr začne rozpouštět, vyjmeme kotletky z trouby. Podáváme je horké.
Fotky receptu Jehněčí kotletky po boloňsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!