Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku

fotka Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku:

1500 g jehněčích kotlet  | 200 ml olivového oleje  | 200 g cibule  | 100 g česneku  | 250 g porku  | 100 g slaniny  | 250 g rajčatového protlaku  | 100 ml bílého vína  | 50 ml brandy  | 300 g strouhaného sýru  | 400 g černých vařených fazolí  | 15 g soli

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku:

Z masa nasekáme kotlety, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, silně posypeme bazalkou a pokapeme brandy. Necháme marinovat v chladničce. Maso opečeme po obou stranách v horkém oleji. Do protlaku vmícháme víno, utřený česnek, jemně krájenou cibuli, porek a sůl. Kotlety vložíme do zapékací mísy, vlijeme na ně připravenou rajčatovou směs i se zbytkem marinády. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova. Na talíři obložíme kotlety vařenými fazolemi, rozškvařenou slaninou, solí, pepřem a bazalkou.


Fotky receptu Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety na bazalce po katalánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !