Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:
4 jehněčí kotlety
| dle chuti: sůl, pepř a rozmarýn
| dle potřeby: strouhanka
| dle chuti: čerstvá petrželka a pažitka
| dle potřeby: olej, vývar a máslo
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:
Lehce naklepané, osolené a opepřené kotlety posypeme strouhankou, nasekanou petrželkou a pažitkou a zprudka osmahneme na oleji. Dáme do pekáčku a vložíme do trouby asi na 10 minut. Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, nasekaný rozmarýn a povaříme. Kotlety přeléváme šťávou.
Fotky receptu Jehněčí kotlety v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!