Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský vepřový hrnec

fotka Provensálský vepřový hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Provensálský vepřový hrnec:

1 kg vepřového ramínka  | 600 g rajčat  | 2 lilky  | 200 g sterilované kukuřice  | 4 stroužky česneku  | 1 cibule  | 2 polévkové lžíce olivového oleje  | špetka cukru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálský vepřový hrnec:

Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 3 cm. Lilky nakrájejte na kolečka. Rajčata ponořte na 20 sekund do vroucí vody, oloupejte je a nasekejte najemno. Oloupejte cibuli a nakrájejte, česnek prolisujte. Maso zprudka osmahněte na rozpáleném oleji. Vyjměte ho a na tomtéž oleji smažte cibuli asi 2 minuty. Přidejte lilky, rajčata, česnek, rozmarýn, majoránku, sůl, pepř a špetku cukru. Nakonec přidejte maso. Duste 20 minut přikryté pokličkou, pak 20 minut odkryté. Přidejte kukuřici a ještě krátce prohřejte.


Fotky receptu Provensálský vepřový hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský vepřový hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !